Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en koca üstünlükı duman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum bir numara katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Bünyeda yangın çıkması halinde flama ve kötü yangın bapsı sayesinde özelliklerine bentlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda sınırlı standartlarda mahal alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının şık standartlara ve yönetmeliklere uygun olup olmadığını tespit etmek sinein etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanma sahaından yarar kazanmak amacı ile yapılan, en fazla 100 şahsiyet kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta erkek nüshasına rabıtlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kadar bina emniyetliği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Umumi amacı insanoğluın binayı hüsran gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal kızılır.

Bu kapılar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye hizmetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla tutulmak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına Yangın Çıkış Kapısı katkı getirmek karınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yangın uzmanlarına için yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve tuzakçı üzere malzemelerden strüktürlmış pahal bir kapıdır.

Report this wiki page